ROK DO 29. SIJEČNJA
U gradskom proračunu za sljedeću godinu planirana sredstva za financiranje programa i projekata socijalne skrbi, zdravstvene zaštite te za programe udruga prosteklih iz Domovinskog rata, iznose 1,62 milijuna kuna, a Grad Kaštela upravo je objavio javni poziv zainteresiranim korisnicima tih sredstava.

Za programe i projekte iz domene socijalne skrbi planirano je 700 tisuća kuna, za projekte iz zdravstvene zaštite 300 tisuća kuna, dok je za hrvatske branitelje, odnosno programe udruga proisteklih iz Domovinskog rata planirano utrošiti 620 tisuća kuna.

Na javni poziv za financiranje programa i projekata koji su od javnog interesa za Kaštela mogu se javiti udruge građana koje se bave segmentima socijale, zdravstva i branitelja te fizičke ili pravne osobe koje se bave socijalom.

Javni poziv otvoren je do 29. siječnja 2021. godine, a prijave moraju biti napisane na odgovarajućem obrascu, potpisane od ovlaštene osobe te dostavljene u tiskanom obliku do navedenog roka.
Prijave se šalju na adresu: Grad Kaštela, Upravni odjel za duštvene djelatnosti i opće poslove,  Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac, osobno, putem dostavljača ili putem pošte.

Potrebne obrasce možete preuzeti u nastavku...

Javni poziv
Obrazac 1. Prijava projekta_socijalna skrb
Obrazac 2 Proračun projekta ili programa
Obrazac 3. Izjava o partnerstvu
Obrazac 4. Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja projekta
Obrazac 5. Izjava o ispunjenju obveza iz prethodnih ugovora
Upute prijaviteljima za natječaj u socijalnoj skrbi
Izvještaj o realizaciji programa _2020.
Procjena kvalitete prijavljenih projekata


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij