hren

Ove će se srijede, 31. ožujka sa početkom u 11 sati održati 27. sjednica Gradskog vijeća Kaštela koja će prema dnevnom redu sadržavati čak 28 točaka. Sjednica koju je sazvao predsjednik Ivan Udovičić, zbog epidemioloških mjera održat će se elektroničkim putem.

Među brojnim točkama dnevnog reda sigurno su najzanimljivije one na kojima će biti riječi o izvršenju gradskog Proračuna za 2020. godinu, izvješća o izvršenju Programa održavanja i gradnje komunalne infrastrukture, izvješće o radu gradonačelnika za drugu polovicu prošle godine te brojna izvješća o programima i utrošenim sredstvima u kulturi, sportu, obrazovanju i sličnim djelatnostima.

Među zanimljivim točkama biti će i izvješće o lokacijama i količinama odbačenog otpada kao i o troškovima njihova uklanjanja te prijedlog odluke za sprječavanje odbacivanja takvog otpada u 2021. godini.

Na kraju dodajmo kako ćemo na ovoj sjednici doznati i prijedlog imenovanja ravnateljice Razvojne agencije te prijedlog o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Javne ustanove Sportski objekti Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij