NA LISTI 110 TVRTKI I OBRTA
S  ciljem promicanja razvoja poduzetništva te stvaranja povoljne poduzetničke klime, Grad Kaštela je sredinom ožujka objavio javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora namijenjenih razvoju poduzetništva u ovoj godini, a nakon provedenog postupka ovih je dana objavljena rang lista pristiglih prijava.

Potpore su se mogle odobriti samo onim korisnicima koji već nisu koristili najveći dopušteni iznos državne potpore za iste opravdane troškove i to gospodarskim subjektima koji imaju registrirano sjedište na području Kaštela, a imaju najmanje jednu zaposlenu osobu.
Prema uvjetima poziva, bespovratna sredstva za potpore, mogla su biti u maksimalnom iznosu do 50 tisuća kuna.

Nakon izvršenog pregleda i ocjenjivanja pristiglih prijava, utvrđena je rang lista sa 110 gospodarskih subjekata. Na rang listi su određeni bodovi te iznosi potpore, a oni se kreću od tisuću do 30 tisuća kuna.

S tvrtkama i obrtima, koji su prema ovoj rang listi ostvarili potpore, Grad Kaštela sklopit će ugovore o međusobnim pravima i obvezama.

Rang listu prema kojoj su,  na temelju propisanih kriterija za ocjenjivanje, tvrtke i obrti  ostvarili pravo na financiranje možete vidjeti ovdje – RANG LISTA.

 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij