hren

Od 5. kolovoza kompanija uvodi i liniju između zračne luke London City i Splita, linija će biti u prometu tri puta tjedno.
British Airways obnovio je većinu svojih linija prema hrvatskim zračnim lukama. No kompanije je dugo čekala na povratak u hrvatske destinacije u ovoj ljetnoj sezoni, jer nije htjela riskirati i čekala je ukidanje mjera.

Tako će ove subote, 7. kolovoza, British Airways obnoviti promet između Londona (Heathrow) i Pule. Kompanija ponovno uvodi dva tjedna leta, svakog utorka i subote, piše Croatian Aviation.

Uz ovu, od 5. kolovoza kompanija uvodi i liniju između zračne luke London City i Splita. Linija će biti u prometu tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, četvrtka i petka, na njoj će prometovati zrakoplovi tipa E190.

Uz dvije linije na kojima će British Airways obnoviti promet ovog tjedna, doći će do povećanja prometa i na postojećim linijama.

Između Splita i Zračne luke London Heathrow British Airways će prometovati devet puta tjedno, svakog dana u tjednu, uz napomenu kako su dva dnevna leta dostupna ponedjeljkom i nedjeljom.

Čak 12 tjednih letova najavljeno je između Heathrowa i Dubrovnika. Kompanija će svakog dana imati dva dnevna leta na ovoj liniji, izuzev petka i subote kada je dostupan jedan dnevni let. BA će prema Dubrovniku koristiti zrakoplove tipa A321 pa će na tjednoj razini nuditi i do 5.232 sjedala između Dubrovnika i Londona!

Za razliku od drugih hrvatskih zračnih luka, British Airways trenutno ne planira povećati broj tjednih letova između Londona i Zagreba. I dalje je u najavi pet tjednih letova: ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Ukupno će već sljedećeg tjedna između Londona i spomenutih hrvatskih zračnih luka British Airways nuditi čak 31 tjedni let te više od 11 tisuća dostupnih sjedala.

Izvor: RTL


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij