most

Na više od tisuću lokacija počelo je prikupljanje potpisa za refendum koji je potaknuo MOST. Dvije su referendumske inicijative - ustavna i zakonodavna, kako bi o epidemiološkim mjerama, umjesto Stožera civilne zaštite, odlučivao Sabor.

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja jučer se osvrnuo na početak prikupljanja potpisa za Mostovu referendumsku inicijativu, kazavši da ih broj volontera i njihov entuzijazam ohrabruje da će uspjeti.

- Posljednjih dana svjedočimo mnogim spinovima kojima nastoje obeshrabriti ljude na terenu. Osobno sam dobio poruke koje kruže iz središnjice HDZ-a, gdje se prijeti članovima HDZ-a ako budu potpisivali inicijativu. Taj strah pokazuje da smo mi već nadomak pobjede, vjeruje Grmoja.

Za inicijativu očekuje i široku potporu u Saboru jer ne vidi zašto ih i oni koji se s njima ideološki ne slažu ne bi podržali.

- Otvorena podrške je već dogovorena s velikim brojem političkih opcija, no, o tome ćemo u danima koji slijede. Sutra krećemo, sutra rušimo stožerokraciju i diskriminatorne covid potvrde, najavio je Grmoja.

Izvor: Hrt.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada