POTRAGA ZA RIBAROM: Pretraga područja između Čiova, Šolte i Drvenika Velog

Posade brodica lučkih ispostava Trogir i Milna i dalje nisu pronašle tragove koji bi vodili prema nestalom ribaru Marijanu G. (77) iz Kaštela čiji je nestanak posredstvom splitske policije prijavljen Nacionalnoj središnjici za traganje i spašavanje na moru.

Prema riječima njegova prijatelja koji je prijavio nestanak, vremešni ribar isplovio je još u četvrtak svojim petmetarskim gliserom „Tijana“, „elanom“ crveno-bijele boje s kabinom, prema akvatoriju oko otočića Krknjaši kod Drvenika Velog i od tada više nije bilo kontakta s nestalim.

Djelatnici lučkih ispostava s brodicama „Trogir“ i „Marjan“ pretraživali su tijekom ponedjeljka područje između Čiova, Šolte i Drvenika Velog, ali bez uspjeha. Kako smo doznali u Ministarstvu pomorstva, posljednji kontakti Marijana G. posredstvom mobitela zabilježeni su u četvrtak u blizini trogirskog brodogradilišta nakon čega više nije bilo zabilježenih poziva, a mobilni telefon je isključen.

Kaštelanin je prvi ribar koji je od početka ove godine nestao u hrvatskom dijelu Jadrana, dok su tijekom prošle godine u našem teritorijalnome moru nestale tri osobe.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


Izdvojeno

 

 
 


Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...