hren

Tommy je u suradnji s KBC Split-Klinikom za dječje bolesti pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom „Budi prijatelj djece“.  Cilj ove akcije je prikupljanje financijskih sredstava koja su namijenjena opremanju i adaptaciji prostora Klinike za dječje bolesti, kako bi se poboljšali uvjeti rada Klinike i boravka malih pacijenata, kao i njihovih roditelja.

Opširnije...

Povodom predstojećih božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200 tisuća kuna. Time je Tommy ove godine sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjerio u ovu humanitarnu donaciju.

Opširnije...

Jako stresna može biti situacija kada vaša beba ne može disati na nos. I to već u prvim mjesecima njezina života. U ovakvim slučajevima djetetu je potreban aspirator za nos pomoću kojeg ćete brzo i lako pročistiti te male dišne putova kako bi ono počelo disati normalnije.

Opširnije...

U subotu, 7.studenog, Purex je otvorio novo prodajno mjesto u Kaštel Gomilici na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 263. Riječ je o četrnaestoj prodavaonici na širem splitskom području te ukupno dvadeset šestoj prodavaonici u Hrvatskoj.

Opširnije...

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij