JEDNA OD NAJVEĆIH NAGRADNIH IGARA
Tommy, najveći dalmatinski trgovački lanac organizira nagradnu igru za svoje vjerne potrošače i daruje pet automobila i 100.000 kn na potrošačkim karticama. Nagradna igra je započela 29. rujna i traje do 2. prosinca u svih više od 200 prodajnih mjesta. Ukupna vrijednost fonda nagrada je 950.000 kuna.

- To je dosad jedna od najvećih nagradnih igara u kojoj kupci mogu osvojiti čak pet automobila Jeep Compass, a osim toga, tu je i deset tjednih izvlačenja u kojima se dijele potrošačke kartice. Tako će svakog tjedna po pet najsretnijih kupaca osvojiti po 1000 kuna na kartici, a 10 njih po 500 kuna na potrošačkoj kartici, saznajemo iz Tommy-a.

Pravila nagradne igre su jednostavna. Za svakih potrošenih 100 kuna u Tommy trgovinama, kupac dobiva jedan kod, za 150 kuna dva koda, a za 200 kuna tri koda... Kodove je potom potrebno prijaviti na web www.tommy.hr ili ih poslati SMS-om na broj 60036. Uz kod treba navesti ime, prezime, adresu i grad.

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveća kompanija i najveći poslodavac u Dalmaciji i južnoj Hrvatskoj, a po ukupnom prihodu spada u hrvatski TOP 25, te spada u red 10 najvećih kompanija u privatnom vlasništvu. Trgovački lanac trenutno čini preko 200 prodajnih mjesta, u četiri prodajna formata, koja su rasprostranjena po cijeloj Hrvatskoj u nekoliko Županija, a s posebnom koncentracijom u četiri dalmatinske Županije. U Splitsko-dalmatinskoj županiji kao domicilnoj, Tommy je i službeno tržišni lider u maloprodaji, a tržišni udjeli i na ukupnom hrvatskom tržištu stalno rastu. Kupcima nudi povoljne prodajne cijene s naglaskom na povoljan omjer cijene i kvalitete proizvoda i usluga, a osim toga, tu si i stalne akcije koje ponudu čine još atraktivnijom i konkurentnijom.

- Naš je cilj zadovoljan i lojalan kupac koji u Tommyju kupuje povoljno, kvalitetno, ugodno, brzo i sigurno - naglašavaju iz Tommyja. U Tommyjevim prodavaonicama dnevno kupuje preko 250.000 lojalnih potrošača.

Svi detalji o nagradnoj igri mogu se pronaći na web stranici www.tommy.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij