Ako želite proslaviti dječji rođendan u razigranom i šarenom okružju, nekom bliskom zaželjeti sretan povratak kući, na poseban način u spomenar spremiti posljednje dane djevojaštva svojoj prijateljici ili u nekom slavljeničkom ambijentu obilježiti neki drugi poseban događaj, u tome vam odnedavno može pomoći, kako joj sam naziv govori,  Butiga o' fešte koja je otvorena u  Kaštel Lukšiću.

Butiga o' fešte nalazi se u istočnom dijelu Kaštel Lukšića, uz samu prometnicu, na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 718. Radno vrijeme joj je od ponedjeljka do petka od 9 do 13 i 16 do 20 sati, a subotom od 9 do 13 sati. No, kako navodi vlasnica ove trgovine Sandra Šikić,  u slučaju posebnih događanja i potreba, uvijek su na raspolaganju svojim sugrađanima.

- Upravo zbog potreba naših sugrađana i nedostatka ovakve specijalizirane prodavaonice u Kaštelima i bližem okruženju, odlučila sam pokrenuti rad Butige o' fešte. Nudimo mnogo toga što može bilo koju zabavu podići na jedan viši nivo, učiniti je posebnom.  Kako smo na samom početku, još „osluškujemo“ potrebe i interese sugrađana, u cilju da  naša ponuda u budućnosti bude još veća i raznovrsnija. Za sve naše sugrađane tu smo i za poneki savjet, pomoć u organizaciji i sve ono što će običnu zabavu učiniti nezaboravnom – kazala je Sandra Šikić.

Na policama ove trgovine može se naći svega, a posebnu pažnju privlači cijeli niz različitih vrsta balona i aranžmana od balona, od onih koji se pune helijem do onih na zrak, od balona za rođendane do balona za djevojačke večeri, od onih nježnih boja do onih s posebnim natpisima i porukama, od onih najmanjih do onih najvećih... Uz balone tu se nalaze prskalice, petarde, svjećice, različiti lampioni i lanterne, vrpce, trake, lente, konfete, maske, različiti ukrasi za prostore. U ovoj trgovini nude i jednokratne pribore za jelo, tanjure, čaše, salvete, toppere za torte i druge slične potrepštine.

Kao prigodan dar ovdje možete kupiti i slike načinjene od oblutaka, koje izrađuje sama vlasnica, uglavnom po narudžbi, a po želji slike mogu imati i prigodne poruke.
U skladu sa zadnjim trendovima, ovdje ćete pronaći i selfie okvire te dodatke za fotografiranje, koji mogu biti personalizirani i s osvrtom na neku temu, a sve po želji zainteresiranih kupaca.
Butiga o fešte nudi i mogućnost najma opreme za karaoke, stroja za pravljenje magle, disco kugle i stroja za pravljenje mjehura od sapunice, a mogu biti i posrednici  u najmu dvoraca za napuhavanje, koji se često koriste na dječjim zabavama.
A za dječje zabave, posebno one u vrtićima, u Butigi o' fešte, prema željama kupaca, izrađuju i male slatke aranžmane, koje će svako dijete rado darivati ili dobiti kao poklon.

Mnogo je toga što građani mogu pronaći u ovoj trgovini, a uz pomoć osoblja i riješiti neke od problema koje imaju u organizaciji zabave.

Osim toga, ako ništa i ne želite kupiti u određenom trenutku, posjet ovoj trgovini zagolicat će vam maštu i makar na nekoliko minuta vaš svijet učiniti šarenijim i veselijim.
Zbog toga svakako svratite do Butige o' fešte, a ako ste u stisci s vremenom, njihovu ponudu možete potražiti na instagramu ili facebook stranici Butiga o feste, Kastela.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij