hren

Brojni Kaštelani u subotu ujutro s nestrpljenjem su čekali otvaranje preuređene poslovnice trgovačkog lanca Tommy u Kaštel Štafiliću, na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 1062, a ulaskom u novouređeni prostor supermarketa nisu krili svoje zadovoljstvo viđenim.

- Ovo je naša trgovina u koju već godinama svakodnevno rado dolazimo, a uživanje će biti i još veće jer je prostor baš po mjeri nas kupaca – kazao nam je na ulasku u supermarket barba Tonći Pavić, a s njim su se složili i drugi nazočni, koji su jedva dočekali da njihova omiljena trgovina otvori svoja vrata.

Svi koji su došli na samo otvaranje uputili su pohvale na činjenicu da novi supermarket pruža poseban doživljaj kupovine, s policama punim različitog prehrambenog i neprehrambenog asortimana, a dobra praksa uvijek povoljnih cijena nastavljena je i dalje.
Funkcionalno opremljen supermarket, čije je preuređenje trajalo oko dva mjeseca, na površini od 260 metara četvornih nudi bogat asortiman proizvoda, od različitih potrepština za domaćinstvo i svakodnevni život do  polica punih svježeg voća i povrća te pekarnice sa svakodnevno svježim kruhom, pecivom i slasticama

Preuređenjem ove poslovnice, nadležni u Tommyju još su jednom pokazali koliko i kako brinu za svoje kupce, prilagođavajući svaki dio supermarketa upravo potrebama kupaca.
Kupcima je na usluzi i ljubazno osoblje, koje im u svakom trenutku priskače u pomoć pri kupovini ako to zatreba i cijelom procesu kupovine daju jednu toplu i iskrenu dimenziju.
A sve to pokazuje zbog čega je Tommy već duži niz godina vodeći trgovački lanac u Splitsko – dalmatinskoj županiji te Dalmaciji, a u samom je vrhu na tržištu Hrvatske.

Značaj trgovačkog lanca Tommy, njihove brige za kupce, ali i pozitivnu suradnju s udrugama i pojedincima u javno – društvenom životu zajednice, pokazuje i njihova podrška odbojkašicama OK Kaštela, odnosno sportu i potrebama mladih pa su kaštelanske Malene ovog dana došle uzvratiti podršku i čestitati Tommyju na još jednom uspješnom projektu.

U veselom raspoloženju Marija Sudar, Marija Ljulj, Tina Vatrov i Anđela Cvijović, članice prve ekipe Malenih koje nas raduju odličnim utakmicama u MEVZA ligi, kupcima su ovog jutra dijelile slatke i šarene poklone Tommyja te prigodne majice za najmlađe navijače.

Preuređeni supermarket, za kupce ima i prilagođeno radno vrijeme pa će tako raditi svakim danom, od ponedjeljka do subote u vremenu od 6.30 do 20.30 sati, a nedjeljom od 7 do 20 sati.
Dobro došli!

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij