hren

Nakon što je učvrstila svoju poziciju u ugostiteljskim objektima i u trgovinama Victa, pivovara Familia je dogovorila suradnju s još jednim trgovačkim lancem. Riječ je o tvrtki Ribola, članici grupacije Ultra Gros, te ćete piva iz asortimana pivovare Familia moći kupiti i u odabranim Ribola trgovinama.

Za sada je pivo dostupno u 12 trgovina, 8 kaštelanskih i 4 splitske. 
Detaljan popis možete vidjeti OVDJE a broj trgovina će se postupno povećavati.

Pivovara Familia trenutno proizvodi 4 vrste piva, pa uz postojeću Feratu Chocolate Stout, unatoč specifičnoj epidemiološkoj situaciji ovo ljeto predstavlja i 2 nova piva, Braceru i Reoplan.
Bracera je već u ponudi i može se kupiti dok je 'polijetanje' Reoplana prema ugostiteljskim objektima i trgovinama planirano za sljedeći tjedan.  

Ferata: Pivo jantarne boje, umjerene gorčine s blagim karamelnim okusom. Pivo se odlikuje izrazitom pitkošću, pitomom gorčinom, s ugodnim primjesama karamelnog okusa. Stil piva je amber ale. Ima 5.1% alkohola.

Bracera: svijetlo pivo blage gorčine i okusa koje pripada stilu blonde ale. Jednostavno, a opet vrlo ukusno pivo koje će se svidjeti i onim ljubiteljima piva koji nisu naviknuli na osebujne okuse kojima "ale" piva često obiluju. Pivo ima 5.0% alkohola.

Reoplan: svijetlo pivo punog okusa, s aromom citrusnog i tropskog voća dobivenim korištenjem američkih sorti hmelja metodom "dry hopping". Punoća okusa proizašla iz 4 vrste ječmenog slada je izvrsno nadopunjena s naglašenom ali ugodnom gorčinom hmelja. Ovo pivo pripada stilu american pale ale i ima 5.2% alkohola.

Chocolate Stout: Tamno pivo, bogatog okusa s ugodnom gorčinom kakaa i notama zaprženih žitarica. Ovaj zimski special je proizveden u suradnji s Marinkom Biškićem iz Nadalina čokolada, koji je osigurao najkvalitetnije kakao zrno iz Dominikanske Republike. Pivo je sezonsko, te izlazi u limitiranoj količini u hladnijem dijelu godine. Ima 5.0% alkohola.

Budite dio Familie i kušajte njihova piva, sigurni smo da će svatko pronaći pivo za sebe.  


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij