hren
 

Ubrzani tempo života, brojne obveze i povremena potreba za promjenama, danas zahtjevaju da svaki građanin savlada znanje upravljanja automobilom ili drugim vozilom, a gužve i stanje na prometnicima, zahtjevaju da to znanje vožnje bude što bolje i odgovarajuće trenutku.  I zato je važno da učimo voziti na pravom mjestu i sa stručnjacima, a jedan od najboljih izbora zasigurno je autoškola Kružni tok.

Autoškola Kružni tok uspješno, posluje od 1991. godine,a zahvaljujući predanom radu, ulaganju u moderne tehnologije te stručni kadar prometnula se u jednu od najvećih autoškola u Hrvatskoj i postavila visoku ljestvicu prolaznosti kandidata na ispitima.

Već više od godinu dana vrata autoškole otvorena su i polaznicima u Kaštelima, a nalazi se na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 598 u Kaštel Kambelovcu.
Kvalitetu rada prepoznali su i kandidati pa ih se više od tisuću upiše u ovu autoškolu tijekom godine. Kandidatima se na raspolaganje nudi širok izbor vozila za obuku, vlastiti poligon u Kaštel Sućurcu te dolazak na kućnu adresu.
Uslužnost, sistematičnost i temeljitost pripreme polaznika autoškole osnovni su čimbenici koji uvjetuju njihovu kvalitetu.
I upravo zato, ne trebate razmišljati, dođite u autoškolu Kružni tok te postanite kvalitetan i siguran vozač.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij