hren

NOVOOTVORENI RESTORAN I KOKTEL BAR U KAŠTEL LUKŠIĆU
Želite li samo popiti jutarnju kavu uz šum mora, ili uživati u gastronomskim delicijama uz izvanrednu ponudu vina i koktela, posjetite novootvoreni restoran i koktel bar Mala Mora u Kaštel Lukšiću.

Restoran je smješten uz šetnicu koja spaja romantične lokacije iz ljubavne priče o Miljenku i Dobrili te nudi predivan pogled na Kaštelanski zaljev.

Osluškujući potrebe Kaštelana i gostiju te zbog činjenice da u obalnom dijelu Kaštel Lukšića godinama nedostaje mjesto gdje bi zainteresirani mogli uživati u dobroj hrani, kaštelanski ugostitelj Anton Grgantov odlučio se za značajan korak naprijed i na mjestu caffe bara Twister, kojeg je uspješno vodio 15 godina, otvorio je restoran. Riječ je o suvremeno opremljenom restoranu s predivnim, elegantno uređenim interijerom.

Restoran Mala Mora u unutrašnjem prostoru može primiti 45, a u vanjskom prostoru restorana 75 gostiju, za one koji preferiraju boravak u iznimnoj ugodnoj atmosferi interijera, ali i one koji preferiraju konzumaciju hrane i pića na otvorenom uz ugodan morski ambijent i blagi zvuk morskih valova.

Za besprijekornu uslugu pobrinuti će se mlado, no iznimno stručno osoblje, koje će se pobrinuti da Vaše iskustvo bude ugodno.

No, ono što mnoge najviše zanima je što nudi na svom jelovniku restoran Mala Mora? Nudiposluživanje doručka, ručka, večere, široku gastronomsku pomno osmišljenih jela inspiriranih tradicijom malog dalmatinskog mjesta (jelovnik možete pogledati OVDJE.

Sva jela spravljena su od svježih namirnica domaćeg porijekla i s velikom dozom ljubavi prema gastronomiji.

Ovdje ćete moći kušati neke od najkvalitetnijih namirnica koje su rijetke na našim stolovima, pripremljene na način dostojan najboljih chefova.

Treba napomenuti da ćete na vinskoj karti restorana pronaći selekciju pjenušavih, crnih, bijelih i rose vina različitih vinarija, stranih i domaćih, te neizostavnu ponudu vina koja su nastala u kaštelanskim konobama.

Iako restoran svojim gostima pruža nešto novo, cijene su slične kao i u drugim restoranima, a formirane su u skladu s kvalitetom i ponudom restorana.

Mnogi Kaštelani i stalni gosti, stekli su naviku dolaska u nekadašnji caffe bar Twister na kavu, poneko piće i ugodno druženje. Svi oni i dalje mogu nastaviti s uživanjem u takvim ritualima, u još ugodnijem i uređenijem prostoru uz široku ponudu raznolikih pića i koktela.

Ujedno, restoran je dostupan i za privatna događanja, različite prigode vrijedne obilježavanja, bilo da je riječ o rođendanu, zarukama, proslavi krizme, pričesti ili krštenja, Mala Mora je tu da Vam omogući nezaboravno gastronomsko iskustvo i stvori nezaboravne uspomene.

Za sve one kojima će Mala Mora biti izbor za neki od sljedećih izlazaka, napominjemo da je radno vrijeme restorana od 7 do 24 sata.

 

Foto: Epic Pictures


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij