hren

U novom redizajniranom izdanju svoja vrata ponovno je otvorio caffe bar Shpitza u Kaštel Kambelovcu koji je svojom dugogodišnjom reputacijom omiljeno okupljalište svih generacija. Na atraktivnoj lokaciji, kultni caffe bar sada krasi još moderniji interijer koji mu daje jednu novu svježinu, drugačiju sa dizajnerskim touchem DDesign studia Split.

Interijerskim preuređenjem postignut je stil koji omogućuje stvaranje  prave atmosfere u unutrašnjosti caffe bara, a koja odražava atmosferu osvježenja  i ugode uz ambijent koji ima zanimljive detalje, a koji će okupirati vašu pažnju. 

Najnovija tehnologija rasvjete obuhvaća različite stilove i  elemente koji se reflektiraju upotrebom boje, teksture i oblika. Rasvjetna tijela su nenametljiva te daju poseban ugođaj u prostoru kojeg krase florelani aspekt zidnih tapeta na stropu te zelena komponenta ostvarena oblaganjem zidova živom mahovinom. Na taj način imate osjećaj da ste prirodu donijeli u unutrašnji prostor kafića u svrhu uživanja u ispijanju dobre kave.

Svoju dugogodišnju tradiciju kaštelanskog „in“ caffe bara,  Shpitza će time nastaviti i zbog dobre ponude, ali i želje da se vratite ponovno kako bi doživjeli ugodu koju pruža novi ambijent prostora koji se proteže na 350 metara četvornih, a koji po želji može biti jedna velika terasa.

Novu vizuru caffe bara Shpitza pogledajte u fotogaleriji.

 

Foto: Caffe bar Shpitza


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij