Na radost brojnih gurmana i poklonika ribljih specijaliteta, u nedjelju je prigodno otvorena nova obiteljska konoba Lemo u Kaštel Starom, koja može zadovoljiti ukuse svih onih koji ne mogu odoljeti kulinarskoj tradiciji i kvaliteti plodova mora te ribe sa žara. Želja im je da njihovi gosti, u ugodnom ambijentu prostora konobe, kojeg krasi ručno i po mjeri rađen namještaj od punog drveta, uvijek budu zadovoljni i požele doći ponovno.

Obitelj Lemo bavi se  ribarstvom preko 30 godina i u to su uključeni svi članovi obitelji. Krenuli su ponajprije sa idejom da otvore gastroribarnicu i realizirali je, no kako je u mjestu nedostajala jedna ovakva konoba, ideja im se učinila dobrom, odlučili su proširiti vidike i ostvariti svoj san.

Svi koji žele posjetiti novotvorenu konobu Lemo u Kaštel Starom, mogu to učiniti svakim dano od 6 do 24 sata (zbog epidemioloških mjera do 22 sata), uživajući u ribljim specijalitetima i plodovima mora te ugodnom ambijentu i osoblju koje će se potruditi da uvijek budete zadovoljni.

Pratiti ih možete i na njihovoj facebook stranici, a informirati se možete i na kontakt broj 091 228 0861.

Obitelj Lemo vas poziva da dođete u njihovu konobu i uživate u svemu onome što će pripremati za vas.

View the embedded image gallery online at:
https://kastela.org/novosti/razno/54263-lemo#sigProId22192e4ef3

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij