glow mala

HAIR STUDIO BY KT
Frizerska stilistica Kristina Tešija vlasnica je novootvorenog, moderno uređenog frizerskog studia „GLOW“ u Lindlarskoj 16 u Kaštel Lukšiću, koji će svoja vrata za sve muškarce i žene službeno otvoriti u ponedjeljak,  25. travnja kada frizerski studio počinje s radom.

U subotu je upriličeno svečano otvaranje, gdje se u studiu „GLOW“ okupilo mnoštvo prijatelja koji su došli dati podršku ovoj mladoj frizerskoj stilistici Kristini Tešiji koja je bila sretna i vidno uzbuđena, jer joj se, kako je kazala, ostvario san iz djetinjstva.

Prostor Hair studia by KT „GLOW“ je stilski uređen, besprijekorno elegantan, moderan i savršeno se uklapa u priču oko lijepe i zdrave kose, jer je kvaliteta usluge i ponude vlasnici ovog studia nit vodilja.

- Savršeno njegovana kosa, lijepa i moderna frizura je nešto što svatko u današnje vrijeme želi i može imati. Pratim svjetske trendove u bojanju i šišanju kose, kao i u svečanim i muškim frizurama.  Stalne edukacije i usavršavanja pružaju mi nove inspiracije kao i kreativnost da bi mogla pružiti savršene frizure svojim klijentima – kazala je Kristina Tešija koja je po struci frizer stilist. Školovala se u Zagrebu, a nakon osam godina rada u struci i stjecanja iskustva odlučila se na vlastiti salon.

glow mala

Frizerski studio „GLOW“ nudi vam sve što svijet frizura predstavlja, bojanje kose, razne tehnike pramenova, ženska i muška šišanja, svečane frizure, ekstenzije, trajno ravnanje i kovrčanje kose, dnevne frizure i najbitnije njegu kose.  

S toga je vlasnica odlučila koristit isključivo profesionalne proizvode za njegu kose i to brenda Kevin Murphy, proizvodima za kosu inspiriranim najboljim iz prirode.

Radno vrijeme Hair studia by KT „GLOW“

Ukoliko želite promjenu i novu frizuru ili samo osvježiti staru tu je za vas hair studio by KT GLOW koji će raditi svaki dan osim nedjelje. I to ponedjeljkom i srijedom od 14 do 20 sati te utorkom, četvrtkom i subotom od 8 do 14 sati, dok će petkom studio raditi cijeli dan od 8 do 20 sati.

Ukoliko želite zakazati termin za tretman uljepšavanja kose možete se javiti na kontakt broj 095 5747 438, no vrata studia GLOW za sve vas su otvorena u navedenom radnom vremenu.

Radujemo se vašem dolasku!


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)