hren

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin rekao je da zna kako će zbog pauze uzrokovane pandemijom krovna europska nogometna organizacija izgubiti "milijune i milijune".

- Toliko informacija trebamo uzeti u obzir i različite probleme s kalendarom. Toliko milijuna i milijuna, stotine milijuna dolara ćemo izgubiti, rekao je Čeferin u razgovoru za Guardian.

- Tada je teško zaspati. Bilo bi prilično neodgovorno da mogu odmah zaspati u takvim trenucima. Situacija u Uefi nije alarmantna, nismo u opasnoj situaciji, ali brinemo o klubovima i ligama tako da ima posla, dodaje.

Od jačih europskih liga nastavljena je njemačka Bundesliga dok su druge, poput talijanske, španjolske, engleske, još pod upitnikom bez definiranog datuma povratka.

Čeferin se dotaknuo i financijskog fair-playa te istaknuo kako te regulacije očekuju promjene sukladne vremenima u kojima se nalazimo.

- Ovo je ozbiljna situacija i trebamo biti oprezni, ali znamo više o virusu i ja sam optimistična osoba. Ne volim apokaliptična razmišljanja da trebamo čekati drugi, treći. četvrti, peti val...Ljudi znaju da će umrijeti jednog dana, pa zašto brinuti o tome danas? Spremni smo, slijedit ćemo preporuke i aspolutno sam siguran da će se dobri stari nogomet s navijačima vratiti vrlo brzo, zaključio je Čeferin.

Izvor : HRT


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij