hren

Priprema se spektakl Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković organizira seriju turnira humanitarnog karaktera u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini dok traje stanka na ATP touru

Ovo ljeto neće biti ATP turnira u Umagu, stanka će na touru potrajati vjerojatno sve do rujna, ali to ne znači da će igrači mirovati. Niti da Hrvatska neće imati sjajnu turističku razglednicu usred ljeta.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković zaigrat će na turniru u Zadru, potvrdio je u petak Hrvatski teniski savez. A uz njega će biti i treći igrač na ljestvici, Austrijanac Dominik Thiem, kao i 19., Bugarin Grigor Dimitrov.

U novom teniskom kompleksu u Višnjiku zaigrat će i naši najbolji igrači Borna Ćorić i Marin Čilić, a natjecanje će biti humanitarne naravi.

Upravo je Đoković organizator serije turnira koji će započeti u Beogradu 13. i 14. lipnja, na igralištima Novakova teniskog centra, potom slijedi Zadar 20. i 21. lipnja, Crna Gora 27. i 28. lipnja te Banja Luka 3. i 4. srpnja.

Novakova je želja skupiti novac za razvoj i obrazovanje djece.

Prvi dio svakog od turnira bit će u skupini u subotu, kad će igrači igrati po dva meča, a najbolji će u nedjelju igrati finale. Igrači će tako zadržati formu u vrijeme stanke elitnih turnira, a gledatelji u regiji imati što gledati, ako nikako drugačije, barem na televiziji...

Teniski centar u Višnjiku podignut je povodom polufinalnog meča Davis Cupa 2018. protiv SAD-a, kad smo proslavili pobjedu i kasniji naslov.

Tada je izgrađen glavni teren, a postupno je dodano još devet terena, tri na tvrdoj i šest na zemljanoj podlozi, i proteklih dana naša se reprezentacija upravo tamo priprema za nastavak sezone.

Izvor: 24 sata


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij