hren

Čast nam je i zadovoljstvo što i ovog ljeta možemo pozvati sve zainteresirane djevojčice i dječake u dobi od 5 do 12 godina (od 2008. do 2015. godišta) da se pridruže  "Summer Football School" koju HNK Hajduk u suradnji s partnerom, tvrtkom EVN, organizira na terenima Otvorene škole na Poljudu. 

Ljetna škola nogometa ove godine trajat će tri tjedna, od 10. do 29. kolovoza, a svim polaznicima jamčimo mnogo zabave, igre i nogometa pod vodstvom licenciranih trenera iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna". 

HNK Hajduk Split Summer Football School počinje u ponedjeljak 10. kolovoza, a svi koji ste zainteresirani možete se već od 1. kolovoza prijaviti putem prijavnica na hrvatskom i engleskom jeziku: 

PRIJAVNICA HRV

PRIJAVNICA ENG

Termini održavanja ljetne nogometne škole:

1. tjedan 10.08. – 14.08.
2. tjedan 17.08. – 22.08.
3. tjedan 24.08. – 29.08.

Treninzi su u pravilu u večernjim satima i to:

2015. do 2012. godište u 18.45 sati
2011. do 2008. godište u 20.00 sati

Svakog tjedna planirano je održavanje pet treninga uz goste iznenađenja, potpisivanje autograma, fotografiranje s aktualnim i bivšim igračima Kluba.

* Polaznici se mogu prijaviti i priključiti u svakom tjednu pojedinačno, odnosno upisati se možete na početku bilo kojeg od navedenih tjedana. 

** Svi polaznici HNK Hajduk&EVN Summer Football School ostvaruju 20% popusta na čitav asortiman proizvoda u Fan shopovima Poljud i Joker (osim na proizvode koji su već na sniženju). 

U nastavku možete pogledati kako je to izgledalo na prošlogodišnjem, prvom izdanju "Summer Football School“...

Složit ćete se, neki naši intervjui su podigli ljestvicu visoko i novi/stari polaznici neće imati lagan zadatak ove godine.

Izvor : Hajduk.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij