hren
 

Luka Modrić ne želi samo tako prepustiti diregentske palice Realova orkestra.

Luka Modrić ove je sezone pokazao da može itekako još igrati na visokoj razini. U završnici sezone bio je ponajbolji Realov igrač, a u važnim utakmicama Zinedine Zidane nema dvojbe tko će dirigirati veznim redom.

Modrić ima ugovor na još jednu sezonu, a kako piše madridski As, hrvatski veznjak želi ostati u Kraljevskom klubu. Dodaju da bi Modrić pristao na smanjenje plaće kako bi ostao u Madridu.

Loša je to vijest za sve koji Modrića žele dovesti u svoje redove kada mu istekne ugovor s Realom.

Najviše se spominjao David Beckham i njegov Inter Miami. Slavni Englez navodno je spreman Modriću ponuditi dvostruko veću plaću od one koju sada ima.

Na potezu je sada Real Madrid koji mora odlučiti kako sastaviti igračku križaljku. Jedno od glavnih pitanja je Martin Odegaard - hoće li ga vratiti odmah ili će ostati još jednu sezonu na kaljenju? 

Norvežanin bi trebao jednoga dana postati Modrićev nasljednik, a vidjet ćemo hoće li dobiti priliku s njim dijeliti svlačionicu. Modrić, piše As, svoje mjesto ne želi prepustiti bez borbe, pa bi se Norvežanin morao dobrano potruditi da preuzme ključeve veznog reda. 

Izvor : Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul