hren

TIJEKOM konferencije za medije kojom je Šime Vrsaljko najavljivao utakmicu protiv Češke u petak, jedno od pitanja koja su mu bila upućena bila je i o njegovom povratku u hrvatski nogomet.

U posljednje vrijeme spominje se njegova mogućnost dolaska u Hajduk pa je 29-godišnji Vrsaljko prokomentirao te glasine.

''Iskreno ne mogu odgovoriti hoću li se vraćati kući u daljnjoj budućnosti, ne znam odgovor na to pitanje. Uz dužno poštovanje prema svim navijačima i klubu, što se Hajduka tiče, želim mu sve najbolje u nadolazećim sezonama na terenu i izvan njega. Klub radi odličan posao, navijači su fenomenalni, struka isto takva, ide se uzlaznom putanjom'', rekao je Vrsaljko i dodao:

''Hajduku želim sve najbolje. Što se tiče moje karijere, ne mogu javno reći koji su mi planovi. U daljnjoj budućnosti možda se vratim kući, ali vidjet ćemo hoće li biti u svrhu igranja nogometa ili zato da bih ovdje živio.''

Vrsaljko je karijeru počeo u Dinamu koji ga je 2013. prodao u Genou za 5 milijuna eura. U Atletico Madridu je od 2016. godine, ali je u posljednje vrijeme imao velikih problema s ozljedama pa je prošle sezone odigrao samo 532 minute.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij