hren

perisic brozovic

Čak petorici aktualnih Vatrenih istječe ugovor iduće ljeto, a još ga nisu produžili.
Nije tajna da su hrvatski nogometaši uvijek atraktivna kupovina na europskom tržištu. Vatreni su igrači mnogih velikana poput Real Madrida, Intera i Chelsea, a čak petorici aktualnih Vatrenih istječe ugovor na ljeto 2022. godine.

U slučaju da ne produže nove ugovore iduće ljeto će Domagoj Vida, Marcelo Brozović, Luka Modrić, Ivan Perišić i Andrej Kramarić otići iz svojih klubova potpuno besplatno, a zajedno vrijede 92 milijuna eura.

Najskuplji među njima je Brozović koji navodno radi na novom ugovoru s Interom, a prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura.

Drugi u redu po vrijednosti je Andrej Kramarić za kojeg se jedno vrijeme zanimao i veliki Bayern, ali njegova sudbina nije poznata. Vrijedi 28 milijuna eura.

U zadnjoj godini ugovora su Luka Modrić i Ivan Perišić. Modriću je želja završiti karijeru u Realu, ali i dalje igra na vrhunskoj razini s 36 godina na leđima pa ne bi iznenadilo novo produženje ugovora. Perišić je već dugi niz godina u Interu, talijanski mediji pišu da ga žele Napoli i Roma, navijači Hajduka sanjaju povratak na Poljud, sve je otvoreno.

Hrvatskom stoperu Domagoju Vidi također ugovor istječe na ljeto 2022. godine, stalan je u momčadi Bešiktaša, ali trenutno je ozlijeđen. Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij