haj lokNogometaši Hajduka u utorak s početkom u 18.30 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj utakmicu 1/4 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Bijeli su trenutno u nizu od tri uzastopne prvenstvene pobjede ostvarene od kada je momčad preuzeo trener Valdas Dambrauskas. U posljednjoj odigranoj utakmici Hajduk je u petak svladao Istru 1961 rezultatom 4:0. 

Do četvrtfinala Hrvatskog kupa Bijeli su stigli nakon što su u 1/16 finala svladali Primorac Biograd na Moru rezultatom 2:1, a zatim su u sljedećoj fazi natjecanja pobijedili Belišće rezultatom 5:1.

Lokomotiva je posljednju utakmicu odigrala također u petak te je s 3:1 poražena od Osijeka u Gradskom vrtu. Zagrebačka momčad do ove faze Kupa stigla je pobijedivši Dugopolje u 1/16 finala boljim izvođenjem jedanaesteraca, a zatim su u sljedećoj fazi svladali Varaždin rezultatom 3:2.

Hajduk i Lokomotiva ove sezone odigrali su dvije utakmice, u prvom kolu HT Prve lige u Kranjčevićevoj je rezultat bio 2:2, a na Poljudu su Bijeli slavili s 1:0. 

Glavni sudac utakmice bit će Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Kristijan Novosel iz Gata, a četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. VAR sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova, a asistent VAR suca Goran Pataki, također iz Đakova. 

Izvor : Hajduk.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada