hajduk1

Hajduk u subotu, 22. siječnja, igra prijateljsku utakmicu protiv Veleža na splitskom Poljudu, s početkom u 13 sati te će u tu svrhu biti organizirana antigenska testiranja, a posebne upute poslali su i iz  PUSD.

Antigenska testiranja moći će se obaviti na punktu iznad pomoćnih terena na Poljudu, u subotu u vremenu od 9 do 13 sati te u Marmontovoj 1 u subotu od 8 do 12.30 sati.
Drive-in testiranje bit će moguće u Podstrani, na adresi Strožanačka cesta 1 i to u vremenu od 8 do 12.30 sati
Cijena testiranja je 50 kuna za one koji su cijepljeni jednom dozom cjepiva protiv Covida 19, a 80 kuna je za sve ostale.

Iz PUSD poslali su obavijest kako će zbog utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 10.30 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se blokada prometa na šetnici oko stadiona, a od 12.30 sati u ulici Poljudsko šetalište - kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta „Hemingway (osim vozila s propusnicom).

Sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice, policija će vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno