hren

MLADI JUDAŠI IZ JK KAŠTELA
U Ekonomsko - trgovačkoj školi Ivana Domca u Vinkovcima održano je školsko prvenstvo Hrvatske u judu na kojem je nastupilo 230 mladih judaša, a na tom natjecanju za što bolji plasman borili su se i judaši OŠ Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog, inače judaši JK Kaštela.

Školsko sportsko društvo Grdelini škole Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Staroga, pod vodstvom profesora Edija Rupića i trenera Nenada Buzova, u konkurenciji dječaka osvojili su drugo mjesto te tako nakon tri godine zaredom prepustili tron mladim judašima škole Bogumila Tonija iz Samobora.

Nakon što se prošle godine nisu uspjele plasirati u završnicu prvenstva, djevojčice su ove godine zauzele ekipno šesto mjesto.

Prva mjesta na natjecanju osvojili su Marko Rajčić, Toma Batinović i Josip Rozga. Druga mjesta ostvarili su Andrija Ljubić, Duje Buzov, Filip Botić, Ante Pirija, Luka Zorotović, Nina Serdar i  Nina Perišić. Na treća mjesta plasirali su se Roko Rozga, Slavko Škopljanac, Roko Vujić, Roza Batinović, Gabrijela Zoko, Jelena Škopljanac, Magdalena Milić i Laura Lagator.

Nikola Rafael Trogrlić, Vinko Milić, Nika Mujan i Iva Radić zauzeli su peta mjesta u svojim kategorijama, Lana Grbeša  i Lucija Đirlić bile su sedme, a Marta Antonov i Luka Ivelja bili su deveti.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij