hren

Torcidinim podružnicama Trogir, Zagreb, Slavonski Brod, White Boys, Dubrovnik, Barutana, Mertojak i Visoka, koje se već nalaze upisane u tematskom parku na Poljudu, pridružili su se i Torcidaši iz podružnica Kaštela, Sinj i Lapad.

Novouključene podružnice, baš poput onih koje su već tamo, svoje mjesto u parku osigurale su uplatama 7,5 tisuća kuna, a u sklopu projekta „Za sva vrimena“.

KN Torcida Split ima svoje mjesto u parku već odavno, a tijekom proteklog vremena organizirano je niz akcija, pri čemu je, primjerice, na sjevernoj tribini skupljeno 18,5 tisuća kuna za upis u park trenerske legedne Stanka Poklepovića Špace. Torcida ne zaboravlja ni druga imena pa su u parku već upisani Pavao Grubišić Čabo, Žan Ojdanić i Ivan Blažević Blato.

-    Stalno naglašavamo važnost otkupa za nas kao navijače, a za Torcidu je to prioritet. U planu nam je još zajedničkih akcija i vjerujemo da će se uključiti i podružnice koje još nisu postale dio ove priče. Najvažnije je da svatko od nas pojedinačno shvati projekt „Za sva vrimena“ kao jedinstvenu priliku nas navijača da budemo vlasnici svoga kluba i da se uključi -  poručili su iz Torcide, naglasivši kako više podataka o cijelom projektu zainteresirani mogu vidjeti na web stranicama www.nashajduk.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij