hren

Po ubrzanom ritmu, odmah nakon šestog kola odigrane su prethodna dva dana i utakmice 7. kola Lige pionira na male branke. Kolo nam je donijelo i dva velika derbija, međusobne sudare vodeće četvorke iz kojih su Zmajevi izronili usamljeni na čelu tablice.

Nakon što su Zmajevi kolo ranije s dosta napora uspjeli skršiti otpor Small boysa, u ovom kolu čekali su ih Rebus boysi uglavnom sastavljeni od igrača Jadrana iz Kaštel Sućurca. Ponovila se slika iz prethodnog susreta, Zmajeva koji su otpor svog, u prosjeku godinu dana mlađeg protivnika slomili tek boljom i efikasnijom igrom u drugom dijelu utakmice.

U drugom derbiju Bezimeni i Small boysi odigrali su jednu pravu prvenstvenu utakmicu, obje ekipe ušle su u susret s dosta respekta prema svom protivniku pa ne treba čuditi da smo vidjeli samo dva pogotka, po jedan u svakoj mreži.

Ekipe Optimum i Plamen nastavile su s dobrim igrama, njihove žrtve u ovom kolu bile su dvije Torcide. S novom pobjedom, ovog puta nad Torcidom iz Kaštel Novog momci iz ekipe Optimum probili su se na visoko četvrto mjesto na tablici dok su igrači Plamena relativno lako pobijedili igrače Torcida iznad svih.

Ovo kolo karakteristično je po tri utakmice u kojima nismo imali pobjednika pa su tako nakon remija Bezimenih i Small boysa još dva susreta 7. kola riješena remijem. Sve te četiri ekipe pripadaju donjem dijelu tablice a bez pobjednika su odlučeni susreti Bombe i Majstora s mora te Neandertalaca i Sova boysa.

Raspored i satnica 8. kola Lige pionira

Petak, 23.srpnja

19:30 Majstori s mora - Plamen

20:10 Torcida K. Novi - Neandertalci

20:50 Rebus boys - Bezimeni

Subota, 24.srpnja

19:30 Small boys - Optimum

20:10 Sova boys - Torcida iznad svih

20:50 Bomba - Zmajevi


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij