hren

U tijeku priprema za novu sezonu odbojkaši Ribole Kaštela dobili su novog sponzora koji će svoj logo i ime nositi na pozadini dresa kaštelanske momčadi, a riječ je o splitskoj tvrtki optika Anda. Klub je prije mjesec dana pokrenuo projekt oglašavanja tvrtki na svom dresu, a do sada su svoj interes pokazale četiri tvrtke koje će svoj logo oglasiti na dresu Kaštelana.

Sponzorski ugovor s Andom je dugoročni projekt te se nadaju da će suradnja trajati i duže od jedne sezone, na obostrano zadovoljstvo.

- U posljednjih mjesec dana otvorili smo vrata suradnje s nekoliko tvrtki kojima je zanimljiva naša sportska priča i kojima prisutnost loga tvrtke na našem dresu predstavlja zadovoljstvo i ponos. OK Ribola Kaštela je jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva u Dalmaciji i sigurno nam je zadovoljstvo kada renomirane tvrtke poput optike Anda postaju dio naše poslovne i sportske priče te im se ovim putem zahvaljujemo - kazao je operativni direktor Marko Milić.

Optika Anda ima poslovnice u svim većim gradovima u Hrvatskoj i sponzoriranje sportskih klubova im je dio društveno odgovornog poslovanja.

U projekt oglašavanja loga na dresu kluba do sad su se uključile tvrtke kao što su Familia Craft pivovara, restaurant Focus, fast food Maky i Milić catering, a sve tvrtke koje se žele uključiti u projekt mogu se obratiti na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij