kozjak trail

U organizaciji HPD-a Kozjak iz Kaštel Sućurca, 2. Listopada održat će se trail utrka „Kozjak Trail 2021“, a online prijave za nastup na utrci upravo su u tijeku i traju do dana utrke.

„Kozjak Trail 2021“ održat će se po planinarskim markiranim stazama, ali i stazama koje su nekoć davno postojale i koje su zarasle, no za potrebe ove utrke, članovi društva su ih očistili i učinili ponovno prohodnima.

- Žene i muškarci mogu odabrati između dvije dužinske katergorije i to 10km sa 650 metara visinske razlike te 24km sa 1200 metara visinske razlike. Obe staze su kružnog tipa, sa startom i ciljem na planinarskom domu Putalj u Kaštel Sućurcu te prolaze nekim od najzanimljivijih dijelova Kozjaka kao što su vrh Debelić, planinsko sklonište Orlovo Gnijezdo, crkva Sv. Ivana, jama Birnjača, Marića staje, crkva sv. Luka, a biti će posebno označene crveno-bijelim trakicama i strelicama – najavili su iz Dračara, trail sekcije HPD-a Kozjak.

Iako online prijave za ovu utrku traju sve do 2. Listopada, samo oni natjecatelji koji uplate startninu u iznosu od 120 kuna do 27. Rujna,  imaju pravo na puni startni paket, što uključuje ruksak, prigodni buff (maramu) s oznakama utrke i lige, startni broj s vlastitim imenom te prigodni poklon za sve one koji uspješno završe utrku.
Svim natjecateljima biti će osigurana hrana i piće nakon utrke.

Generalni sponzori utrke su Grad Kaštela, TZ Kaštela, Cemex Hrvatska, Decathlon Split, Bim sport uz budno oko HGSS-a na stazi koja će brinuti o natjecateljima.

Više informacija o ovoj utrci zainteresirani mogu saznati na www.dracari.eu, a prijaviti se mogu na www.stotinka.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij