odbojka z5

Dvostrukim programom vraća se ženska ligaška odbojka u Kaštela, sport kojim su Kaštela možda i najponosnija kreće u natjecanja ove subote u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Prvo u 16.30 sati igra OK Marina Kaštela protiv ŽOK Enna Vukovar. Tri sata nakon toga na istom terenu OK Kaštela dočekuju HAOK Rijeka CO. U oba dvoboja domaće igračice su favoriti. Uostalom, na domaćem terenu će protiv svakog osim zagrebačke Mladosti biti favoriti, a sad im u goste dolaze klubovi koji su lani bili 7. i 8. na ljestvici odbojkaške Superlige. Stoga postoji imperativ rezultata za dobar ulazak u sezonu. Pogotovo to vrijedi za djevojke iz Marine Kaštela, koja se između dvije sezone pojačala, uglavnom domaćim igračicama koje su prije igrale za klub, ali i liberom hrvatske reprezentacije, 24-godišnja Rene Sain je Francusku gdje je igrala ovog ljeta zamjenila Kaštelima. Hoće li pojačanja biti dovoljna da se Mladost makne s trona prvaka kao i uvijek pokazati će parket.

Gledatelja na žalost neće biti zbog pandemijskih uvjeta, bar ovo prvo kolo, a za ubuduće postoji nada da bi ipak moglo biti. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij