nogomet6

U ligi u kojoj su tri kluba iz istog grada lokalni derbiji su učestali, pa je tako i ovo kolo u 4. nogometnoj ligi. U Sućurcu se sastaju domaći Jadran protiv prvih susjeda iz Gomilice, GOŠK-a. GOŠK je u ovom trenutku vodeća ekipa natjecanja, sa svim upisanim pobjedama, te je nesumnjivo na papiru favorit, ali Jadran je neupitno čvrsta ekipa, koja je počela sve bolje igrati. Direktor Jadrana Mile Poljak kaže nam da njega lokalni derbiji ne diraju ništa više od drugih utakmica.

- Utakmica k'o utakmica, tri boda svaka vrijedi. Nadam se da će sve proći dobro, bez ikakvih ozljeda, a ostalo kako bude. GOŠK jeste favorit na papiru, ali jasno da se mi nadamo pobjedi, to je naše pravo i to je sportski, momci igraju dobro i svakako možemo i to napraviti, kaže nam Poljak, dodajući da se nada dobrom nogometu sutra.

Od uloge favorita ne bježe ni u Gomilici, ali ističu kako sve to treba pokazati na terenu.

- Mi jesmo favoriti, ne bježimo od toga, ali lako je biti favorit, treba to pokazati i na terenu. Jadran je dobra, čvrsta ekipa, s dobrim trenerom, i svakako nas čeka težak posao i 90 zanimljivih minuta, rekao nam je Ivan Periš, sportski direktor GOŠK-a.

Utakmica je, kao i sve druge u ligi ovo kolo, sutra u 15.30 sati u Sućurcu, no i dalje bez gledatelja zbog stanja s epidemijom.

A mladu ekipu Vala, ojačanu s par iskusnih igrača, na domaćem terenu očekuje zanimljiv i neobičan dvoboj protiv Omladinca iz Vranjica. Neobičan jer prvi put ove sezone momci iz Vala kreću u utakmicu kao papirnati favoriti, Omladinac ove sezone u prvih pet kola je prikazao krajnje neuvjerljiv nogomet i tabori na podjeli posljednjeg i pretposljednjeg mjesta s tek jednim bodom. Nova je to uloga za ekipu Vala, koja je, dojma smo, iz kola u kolo igra sve bolje. Sad će dobro igru morati potvrditi i protiv na papiru slabijeg protivnika. Bio bi to dobar podstrek za daljnje natjecanje ekipi iz Starog. Ponovimo, i ova utakmica igra se sutra u 15.30 sati bez prisustva gledatelja.

Raspored kola:

Trogir 1912 – Postira Sardi
Mračaj – Mladost Proložac
Imotski – Omiš
Val – Omladinac
Primorac Stobreč – Vinjani
Jadran (KS) – GOŠK Kaštela
Jadran (T) – Orkan


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij