odbojka m4

Mladostaši su u ovom trenutku bili ipak prejaki za odbojkaše Ribole Kaštela. U derbiju kola, ali objektivno i čitave lige, Mladost je bila bolja i relativno rutinirano pobijedili s 3:0, po setovima 25:19, 25:21, 25:11.

Trener Rančić drži kako je ključan bio početak drugog seta: 

- Danas naprosto nismo bili u tonusu. Vrlo loš je bio početni udarac iz kojeg sve kreće. Bili smo dosta mekani, dok je suparnik igrao jako brzo i raznoliko i nismo to mogli braniti. Nažalost danas nismo imali šanse u ovom meču.

Drugi set smo dobro otvorili, ali pri vodstvu 8:5, oni su napravili preokret od 5:0 i to je na neki način bila prekretnica. Morat ćemo unaprijediti servis i raditi puno više na greškama i vidljivo je da još nismo tamo gdje želimo biti. Nemam što pretjerano zamjeriti igračima što se tiče htijenja, ali jednostavno danas je Mladost bila bolja ekipa. Mislim da ovo nije realni prikaz snaga i da ćemo tokom sezone igrati bolje i rasti kako vrijeme bude odmicalo, -smatra Rančić. Kaštelanima sad preostaje samo okrenut se sljedećoj utakmici, koju na domaćem terenu igraju protiv Siska. 

Mladost Zagreb - Ribola Kaštela 3:0 (25:19, 25:21, 25:11)

tablica odbojka m3


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij