nogomet6

Pomalo jednolično postaje pisati izvještaje s utakmica GOŠK-a. Sedmo kolo, sedma pobjeda, Bušić opet zabio, Zolje opet ušao pa zabio. Rutinskih 3:0 protiv Jadrana iz Tučepa, više nego uvjerljiva pobjeda protiv ozbiljne ekipe. Hajde, novina je bila da je mladi Mrkonjić započeo dvoboj, inače obično ulazi kao zamjena. 

Treba kazati kako je utakmica ipak bila nešto napetija nego rezultat sugerira, jer je do 70. minute bilo 1:0. Domaći Gomiličani poveli su u 28. minuti golom, a koga drugog, Tomislava Bušića. Na dva nula u toj sedamdesetoj povisuje Stjepan Vuković. Za konačnih 3:0 zabija u sudačkom produžetku Zolje. Tom mladiću koji je u GOŠK ove sezone stigao iz Postire Sardi to je četvrti gol ove sezone, sve ih je zabio nakon što bi ušao u igru.

GOŠK ide dalje, sad je više i suludo pisati da su prvi favorit, zapravo ih samo Omiš i dalje prati donekle. Trećeplasirani Primorac ima već osam bodova manje, nakon sedam odigranih kola. Tako da za sada je dojam da će samo Omiš biti pravi test za Gomiličane.

GOŠK - Jadran (T) 3:0 (1:0)

Sudac: Ante Znaor

GOŠK: Ćubić, Vuković, Mrkonjić, Karaman, Čubrilo, Simpson, Maretić, Jozinović, Jukić-Peladić, Bušić, Vučemilović Grgić (ušli: Kušeta, Vučemilović-Alegić, Bučić, Zolje, Zec)

Jadran: Šarić, Kurtović, Marijančević, Jović, Sočo, Pašalić, Zor, Antunović, Koštić, Mravičić, Jezidžić (ušli: Bušelić, Jozić)

Strijelci: Bušić, Vuković, Zolje (GOŠK) 

nogomet tablica7


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij