odbojka

Odbojkaše Ribole čeka zanimljiv vikend u Slavoniji. Naime, sutra navečer u 19 sati igraju osminu finala Kupa u Daruvaru protiv istoimenog drugoligaša, da bi već u subotu u 18 sati u Osijeku u osmom kolu odmjerili snage s trenutno vodećim sastavom Superlige Mursom. Mursa u ovom trenu ima 21 bod, dok su Kaštelani na trećem mjestu s 18 bodova. 

Utakmice i očekivanja za ovu slavonsku mini-turneju iznio je trener Ivan Rančić: 

"U Daruvaru nas čeka drugoligaš koji je imao lijepu odbojkašku tradiciju i igrao važnu ulogu na početku hrvatske lige, a sada imaju mladu ekipu koja se trudi i marljivo radi. Očekujem ozbiljan pristup i na našu pobjedu. 

U Osijeku nas čeka ekipa koja je uvjerljivo otvorila sezonu, iako je prošlo kolo u Varaždinu imala možda i prvu ozbiljniju utakmicu. Dobro smo analizirali njihove utakmice, znamo što nam je važno u toj utakmici te očekujem od igrača hrabar pristup i maksimalan angažman. Jedino tako možemo igrati ravnopravnu utakmicu". 

Dakle, Daruvar - Ribola petak 19 sati, Mursa - Ribola subota 18 sati. Za sve navijače Kaštelana utakmice će biti dostupne na YouTube kanalu kluba. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada