nogomet6

VAL U GOSTIMA, JADRAN FAVORIT U SUĆURCU
Veliki derbi četvrte lige očekuje nas ove subote u Gomilici. Kao i sve utakmice ovog kola igra se u 14 sati, a GOŠK-u dolazi drugoplasirani Omiš.

Do prošlog, 11. kola GOŠK je imao sve pobjede, a Omiš nije imao poraza. No, sve se promijenilo tada, Omladinac je izvukao bod protiv Gomiličana, a Omiš je doma gotovo pa nestvarno poražen 3:0 od Orkana. Tako da obe ekipe koje su favoriti ove sezone u ovu utakmicu ulaze pomalo ranjene. Omiš više od GOŠK-a, a dosadašnji tijek sezone sugerira da su Gomiličani ipak favorit. No, to će trebati pokazati i na terenu, ipak je ovo derbi kola.

Val je jedini kaštelanski klub koji u ovom kolu gostuje, ali ni oni ne idu daleko, susjedski derbi je u Trogiru protiv Trogira 1912. Domaći bolje stoje na ljestvici, iskusnija su ekipa, ali Val je pokazao da sa svakim može igrati, mlađahna ekipa predvođena iskusnijim "killerom" Duvnjakom zna se nadmetati s jačima. A susjedski derbi zna izvući iz igrača ono dodatno zalaganje.

Jadran u Sućurcu ima onu nezahvalnu situaciju, utakmicu koju mora pobijediti. U goste dolazi posljednjeplasirani Mračaj, ekipa koja je u ovih 11 kola definitivno najmanje pokazala. I sad je na Jadranašima da se galvaniziraju i samomotiviraju, da ne dopuste iznenađenje.

Dakle, sve utakmice kola igraju se u 14 sati, ali mora se uzeti u obzir da postoji mogućnost da se neke ne odigraju. Naime, iskustva s niželigaških terena su takva da ova kiša koja pada i koja bi prema prognozi i sutra trebala čitav dan padati može dovesti do toga da tereni ne budu za nogomet i da se susreti odgode. Sutra u 14 sati ćemo vidjeti tko ima kakve drenaže. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada