×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/kastela/public_html/images/stories/novosti/2021/11/judo-solin/galerija
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//novosti/2021/11/judo-solin/galerija

judo solin mala

Na natjecanju za mlađe kadete i djecu do 14, 12 i 10 godina, pod nazivom Kup Dalmacije, koji se održao proteklog vikenda u Solinu, nastupilo je 245 mladih judašica i judaša iz 17 klubova. U borbi za neko od odličja borili su se i predstavnici JK Kaštela i JK Dalmacijacement i ostvarili zavidne rezultate.

U konkurenciji 17 klubova judaši JK Kaštela po broju osvojenih medalja plasirali su se na ukupno drugo, a članovi JK Dalmacijacement na peto mjesto ljestvice ekipa.

JK Kaštela ukupno je osvojio sedam zlatnih, četiri srebrne i 13 brončanih medalja, dok su Cementaši kući otišli sa pet zlata, dva srebra i šest bronci.

A zlatne medalje osvojili su Nikola Žižak u U14, Ivan Polić, Melani Radić i Hana Bralić u U12 te Sara Radić u U10 iz JK Dalmacijacement, kao i judaši JK Kaštela Marko Radeljak u U16, Petar Primorac, Martina Tučaj i Nika Mujan u U14, Karlo Pušnik u U12 te Antonio Arambašić i Ante Škopljanac u U10.

Srebrne medalje pripale su u konkurenciji U10 Sari Pušnik i Danielu Lovriću iz JK Kaštela, u U12 Jeleni Škopljanac iz JK Kaštela i Anti Elezu iz JK Dalmacijacement, u konkurenciji U14 Nini Arambašić iz JK Kaštela te u U16 Lani Delić iz JK Dlmacijacement.

Brončanim medaljama okitili su se članovi JK Kaštela Marin Primorac (U16), Nina Španić (U16), Lukrecija Tešija (U16), Marija Škopljanac (U14), Petar Brnada (U12), Zvonimir Guček (U12), Lucia Vržina (U12), Jelena Koudela (U12), Tomo Medvešek (U10), David Herceg Buličić (U10), Leon Županović (U10), Lucija Maria Koudela (U10) i Marta Kostović (U10).
Od natjecatelja JK Dalmacijacement bronca je pripala Marieti Grgi (U14), Toniju Iličiću (U12), Anti Ercegu (U12), Sari Radić (U12), Petru Bavčeviću (U10) i Chiari Blažević (U10).

Plasmane na peta i sedma mjesta u svojim konkurencijama ostvarili su Matea Šustić, Tonka Hrga, Ante Bikić, Luka Kostović, Karo Jakov Koudela i Luka Kujundžić iz JK Kaštela, kao i Patrik Blažević, Nino Vukojević i David Pralija među Cementašima

{gallery}/novosti/2021/11/judo-solin/galerija:::0:0{/gallery}

Foto: JK KŠ i DC


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno