judo skole mala

Proteklog vikenda u Vinkovcima je održano Državno školsko prvenstvu u judu, na kojem su sudjelovale čak dvije ekipe iz Kaštela, i to dječaci iz osnovne škole Prof. Filipa Lukasa u Kaštel Starom i djevojčice iz osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom. Dječaci su ponijeli titulu najboljih, a djevojčice su, u jakoj konkurenciji, osvojile šesto mjesto.

U pojedinačnim konkurencijama zlatom su se okitili Luka Radić, Ante Škopljanac, Roko Rozga i Toma Vujić kod dječaka, a Martina Tučaj i Anamarija Tučaj kod djevojčica.
Na drugom mjestu u svojim konkurencijama natjecanje su završili Gabriela Biluš - Gagić i Toma Batinović.
Na treću mjesto na postolju popeli su se Roko Buzov, Jakov Karlo Koudela, Marko Rajčić, Duje Buzov, Mate Škopljanac i Eva Zelić.
Iako bez postolja, dobar dojam na natjecanju ostavili su i Luka Šimleša, Toma Medvešek. Marija Buličić, Lucija Bokavšek, Marta Sunara  Meri Ćupić.

judo skole tekst

Učenike judaše, pobjednike natjecanja iz škole u Kaštel Starom vodili su profesor Edi Rupić i profesorica Ksenija Žižić, dok su djevojčice iz Bijaća nastupili pod budnim okom profesorice Ane Deković.

Kako su ova djeca uglavnom članovi JK Kaštela, na natjecanju ih je pratila i klupska stručna potpora, a to je ovog puta bio trener Nenad Buzov.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno