mala

Dračari, trail sekcija HPD-a Kozjak prošlog je vikenda organizirala natjecanje 1. kola mini trail dječje lige, na kojoj je zapadom Kozjaka trčalo 72 djece do 15 godina starosti.

Staza je start imala na prijevoju Malačka, a djeca su trčala stazu dugu 3 km sa 120 metara uspona.
Ciljem je prvi prošao Nikola Ozretić za 21:36 minuta, koji je tako bio i najbolji u ukupnom plasmanu. Drugi je ciljem prošao Vice Mamić, kojem je trebalo 24:46 minuta za prijeći stazu, a treća je ciljem, za 25:26 minuta  prošla Kate Mišura.

U ukupnom plasmanu dječaka, nakon Ozretića i Mamića na treće mjesto se plasirao Jere Franić, dok su uz Mišuru  koja je zauzela prvo mjesto,  drugo i treće mjesto u plasmanu djevojčica ostvarile Roza Šarić i Ema Žižić.

Prema uzrasnim kategorijama Kate Mišura bila je najbrža djevojčica među „velišima“, Lea Gabela među „srednjišima“ i Ana Grgić među mališima. U muškoj konkurenciji među najstarijima pobjeda je pripala Jeri Franiću, Nikola Ozretić bio je prvi među srednjima, a Toma Koračak među najmlađima.

Iako je u planu bilo skoro održavanje 2. Kola mini trail lige iz Dračara su obavijestili zainteresirane da se ta utrka odgađa do daljnjega, dok ne dođe do popuštanja epidemioloških mjera za ovakva okupljanja i natjecanja.

Foto: Dračari


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada