hren

Tri noćenja u Splitu i četiri noćenja u Dubrovniku za sretnika koji točno pogodi kako će završiti posljednja sezona serije.

Fanovi Igre prijestolja ovaj su tjedan došli na svoje jer je u ponedjeljak na HBO Adria stigla prva epizoda posljednje sezone hvaljene serije. Nakon neočekivanih zapleta i smrti likova tijekom dosadašnjih sezona, fanovi su naučili da će svaka epizoda donijeti neko novo iznenađenje, a najveće uzbuđenje trenutno izaziva kraj serije odnosno rasplet koji nas čeka.

Internet je prepun raznih teorija, glumci i drugi članovi ekipe filma ne odaju ništa, a britanska turistička agencija Unforgettable Croatia tu je vidjela svoju šansu za uspjeh. Odlučili su pokrenuti nagradnu igru u kojoj dobitnika šalju na tjedan dana odmora u Hrvatskoj, a sve što on mora učiniti jest točno pogoditi kako će završiti posljednja sezona serije.

Odmor uključuje tri noćenja u Splitu i četiri u Dubrovniku, smještaj u hotelima s pet zvjezdica i ture na kopnu i moru s posebnim naglaskom na lokacije na kojima je u Hrvatskoj snimana serija, a među njima su zaista neke poznate lokacije iz serije kao što su King’s Landing, Warth, Braavos i the Riverland.

Ako želite sudjelovati, trebate ispuniti obrazac na ovom linku i napisati predviđanje završetka od najviše tisuću znakova. Natječaj je otvoren do 5. svibnja.

Izvor: super1.net.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij