'MOLITVA ZA RAVNICU'
Klapa Hrvatske ratne mornarice "Sv. Juraj" odlučila je ove godine na poseban način obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. U suradnji sa studijem Design D iz Vukovara snimila je spot za novu pjesmu "Molitva za ravnicu"

- Duboko ispunjeni poštovanjem prema žrtvi Vukovara 1991 i prema žrtvi koju je hrvatska ravnica podnijela u obrani Domovine u srpskoj agresiji, željeli smo u znak zahvalnosti snimiti ovu pjesmu kao naš simboličan poklon svima onima koji su 1991. ovdje na braniku Domovine branili i obranili Hrvatsku žrtvom vlastitog života - kazao je stožerni narednik Marko Bralić, zapovjednik klape.

Autor glazbe i stihova pjesme je Mario Božić,za režiju i snimanje spota bio je zadužen Darko Puharić, a za fotografiju Miroslav Šlafhauzer. U spotu su sudjelovali Mia Šlafhauzer i Ivan Kolar, a produkciju potpisuje Design Studio D.

Kadrovi najznačajnijih vukovarskih lokaliteta i simboli vezani uz ovaj grad predočili su ono o čemu pjevaju članovi klape. 

- Vjerujem da će se spot i pjesma svidjeti upravo onima kojima je posvećena, a to su prvenstveno hrvatski branitelji Vukovara, članovi obitelji poginulih i nestalih, ali i svim hrvatskim domoljubima ma gdje bili - naglasio je Bralić.

Izvor : Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij