hren

TUŽNA VIJEST
Glumica Conchata Ferrell iz serije "Dva i pol muškarca" preminula je u 78. godini.

Američka glumica Conchata Ferrell, koju većina gledatelja pamti po ulozi Berte u seriji "Dva i pol muškarca", preminula je u dobi od 77 godina.

Prema pisanju Deadlinea, glumica je izgubila bitku za život usred zdravstvenih komplikacija koje su uzrokovale srčani zastoj. U trenutku smrti nalazila se u bolnici Sherman Oaks u Kaliforniji, a uz nju su bili članovi obitelji.

Conchatini zdravstveni problemi javili su se ove u godine u svibnju te je hospitalizirana zbog posljedica infekcije bubrega koju je dobila još u prosincu 2019. godine. Nakon nekoliko dana provedenih u bolnici doživjela je prvi srčani zastoj u trajanju od deset minuta. Tada je zadržana na intenzivnoj njezi, a u srpnju je bila prevezena u bolničku ustanovu za trajnu njegu.

Od drage i dugogodišnje kolegice na društvenim se mrežama oprostio i glumac Charlie Sheen i odao joj počast.

"Šokiran sam zbog bolnog gubitka predrage duše i iskrene prijateljice. Berta, tvoje održavanje kućanstva bilo je malo sumnjivo, ali briga o ljudima bila je savršena", napisao je Charlie na Twitteru.

U seriji "Dva i pol muškarca" glumila je od 2003. do 2015. godine, a dvaput je bila nominirana za nagradu Emmy u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Iza nje su ostali suprug Arnie, za kojeg se udala 1986. godine, i njihova 38-godišnja kći Samantha.

Izvor : Dnevnik.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij