Bez svojih najmilijih brkova i brada ostalo je 20-ak Splićana, u Paradoxu se naime “bradata aukcija” odvija četvrti put u sklopu globalnog Movember pokreta

Iako je “ritualno” brijanje bilo predviđeno za nedjelju, novi set epidemioloških mjera prisilno je pomaknuo događanje u Paradoxu na ovaj petak – što nije umanjilo dobru atmosferu u poznatom splitskom Wine & Cheese baru, a bome ni rezultate ove humanitarne akcije.

Bez svojih najmilijih brkova i brada ostalo je 20-ak Splićana, u Paradoxu se naime “bradata aukcija” odvija četvrti put u sklopu globalnog Movember pokreta, a prikupljeni novci uplaćuju se na račun Županijske lige za borbu protiv raka Split. Jer će brada narast, a muda neće.

– Još uvijek se primaju donacije tako da ćemo točnu brojku znati u ponedjeljak. Za sada je sakupljeno preko 60 tisuća kuna, a u prethodne tri godine smo prikupili oko 160 tisuća kuna od donacija – kazao nam je Marko Sučić, vlasnik Paradoxa, partnera ove humanitarne akcije. Među dvadesetak golobradih mladića izašlih iz ruku majstora škara i žileta, bili su gradski vijećnik Branimir Urlić čija brada je dosegla punoljetnost, pjevač Marko Pecotić Peco, poduzetnik Ognjen Bagatin, a 5.100 kuna od ekipe iz legendarnog splitskog kafića Krom u kutiju za donacije ubacio je Ivan Ćurić koji je potom ostao bez brkova. No, bilo je u Paradoxa još poznatih Splićana koji su svratili donirati novac u ovoj humanitarnoj akciji, tako da se do večeri, uz piće, iće i druženje na propisanoj udaljenosti, skupila lijepa cifra.

 

Foto: Igor Jakšić

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno