hren

SLUŽBENO JE - Bridgerton je najuspješnija Netflixova serija svih vremena.
Nevjerojatnih 82 milijuna kućanstava pratilo je povijesnu ljubavnu romansu koju predvode glumci Phoebe Dynevor, Nicola Coughlan i Rege-Jean Page.

Serija koja prati londonsku elitu 19. stoljeća osvojila je gledatelje širom svijeta, a usporedbe radi, 82 milijuna otprilike broji stanovništvo Njemačke.

Govoreći o nevjerojatnom uspjehu Jinny Howe, potpredsjednica Netflixovog odjela za serije, istaknula je kako je oduvijek voljela povijesne romanse.

"Tijekom mojih intervjua u vezi s Netflixom sjećam se da su me pitali: 'Da možete napraviti bilo koju seriju, kakva bi to bila i zašto?' I tad sam rekla istinu. U svijetu popularne kulture u kojem dominiraju znanstvena fantastika i fantazija uvijek sam voljela lijepe, romantične priče. A to što mogu objaviti da je Bridgerton sada najveća serija ikad na Netflixu je ostvarenje sna", kazala je Jinny.

"Bridgerton je kraljicu Charlotte prikazao kao crnkinju koja koristi svoju moć kako bi utjecala na šire promjene u britanskom društvu", dodala je Jinny.

"Uključivanje svih rasa u seriju napravilo je da je Bridgerton svima pristupačan i suvremen, rezonirajući s publikom širom svijeta", zaključila je Jinny.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij