hren

Nakon osam mjeseci napornog rada Stipan Ujdur iz Opuzena finalizirao je video animaciju stare Salone.
– Bilo je veoma teško i komplicirano povezati sve video klipove u jednu cjelinu. Obrađeno je 14 scena, geo lokaliteta,  trebalo je svaku scenu pojedinačno obraditi  pa ih sve skupa složiti u jednu cjelinu. Korišteni su različiti mediji od video animacije do video kamere, da bi bilo  što uvjerljivije i  fotorealističnije zbog samog doživljaja gledanja – kaže Stipan Ujdur.

– Veliko mi je olakšanje bilo to što sam s Lukom Biljak iz Kaštel Starog dogovorio da on komponira glazu za ovu video animaciju  pa nisam trebo još i ovaj dio  učiniti.  Vašim čitateljima moram naglasiti čuinjenicu da je ovo penzionerska produkcija a ne Hollywoodska i nadam se kako mi nitko neće zamjeriti neke nepreciznosti ili autorsku slobodu – poručuje.

– Zahvaljujem se Stipanu na suradnji i entuzijazmu. Uživao sam davati svoj glazbeni doprinos u svrhu oživljavanja slavne prošlosti Salone, a kako sam prije nekoliko godina svoj prvi instrumentalni album “Shallow Deepness” posvetio upravo Saloni, ovo mi je predstavljalo posebno zadovoljstvo – poručuje Luka Biljak, autor glazbe za ovu animaciju.

Izvor: Morski.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij