advent

Zainteresirani izlagači mogu poslati ponude do 11. listopada.
Nakon pandemijske 2020. u kojoj nažalost nigdje u Hrvatskoj nisu zazvonili zvončići oko adventskih kućica, pred nama je novi Advent u Splitu 2021./22. za koji se nadamo da će, u skladu s epidemiološkim mjerama u Hrvatskoj, ipak zasjati u punom sjaju.

Iz tvrtke Žnjan d.o.o. koja je raspisala javni poziv za najam blagdanskih kućica i zabavno - komercijalnih zona pojašnjavaju koje novosti organizacija ovogodišnje manifestacije donosi.

Na Rivi koja je do sada bila okosnica svih događanja i najveće gužve ovu godinu će se nalaziti svojevrsni sajam darova i delicija: 8 trgovačkih kućica za prodaju prigodnih artikala, autohtonih domaćih proizvoda i svega što se najviše traži u vrijeme punih stolova i darivanja. Uz tih 8 trgovačkih kućica bit će i dvije slatke kućice s fritulama i ostalim adventskim slasticama.

Đardin će i ovu godinu dobiti klizalište uz malu ugostiteljsku zonu s 2 kućice i slatku zonu s 2 slatke kućice.

Novost je svakako nova komercijalno zabavna zona: bedem Cornaro koji je u cijelosti ponuđen jednom zakupoprimcu, a taj će moći okupiti čak 10 kućica i preuzeti i cjelokupnu organizaciju prigodnog glazbenog programa. Od 10 ugostiteljskih kućica koliko ih se može postaviti u Zonu Cornaro njih 6 će trebati uz piće posluživati i hranu, a uz ugostiteljske kućice moći će se postaviti i 2 trgovačke od kojih jedna treba biti u funkciji lokalnih udruga civilnog društva. Sve tri zone trebale bi svoja vrata otvoriti već 27.11.2021.pa sve do 6.01.2022.

- Šlag na kraju i poklon velikom broju Splićana bit će zasigurno Park Mertojak u kojemu se planira postaviti klizalište, pozornica za prigodni program i jednom zakupoprimcu otvorena je mogućnost za organizaciju cijele zone od 4 ugostiteljske kućice po zaista prihvatljivoj početnoj cijeni. Divni a zaboravljeni perivoj na Mertojaku koji se nalazi u maloj udolini između Odeske i Doverske ulice mjesto je koje pamte brojne generacije Splićana, od vožnje mališana u kolicima do prvih ljubavi - poručuju iz tvrtke Žnjan.

Uz prigodne dekoracije, klizalište, ugostiteljsku ponudu i dobru priču, razveselit će ovo mjesto u blagdanima koji slijede zaista veliki broj stanovnika ovog dijela grada. Ova zona započela bi s radom 3.12.2021.pa sve do 3.01.2022.

Nakon ovako opširnog predstavljanja sadržaja planiranog Adventa u Splitu ostaje samo poziv svim zainteresiranim poslovnim subjektima da preuzmu Javni poziv s web stranice www.znjan.hr i prijave se najkasnije do ponedjeljka 11. listopada 2021. do 14 sati.

Izvor: Dalmatinski portal


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij